Kundeudtalelser og kundeliste

Temadage og konflikthåndtering

"Efter en periode med kommunikative og trivselsmæssige udfordringer i afdelingen, bad vi Michael hjælpe med at transformere ”snak i krogene”, pludselige vredesudbrud og generel dårlig stemning til konstruktive daglige samtaler og et åbent miljø, hvor hver enkelt følte sig tryg nok til at komme med indspil og stille spørgsmål. 

Michael var forbilledlig i sin tilgang til gruppen. I en balanceret vekslen mellem generel kommunikationsteori og deltagernes egne praksiseksempler, faciliterede han en proces, som på én gang var rummelig og fleksibel og målrettet og præcis.

Hans rolige, anerkendende facon og hans skarpe analytiske blik skabte både oplevelsen af tryghed fra første minut og oplevelsen af klar retning i processen. Det er en sjælden dobbeltkompetence, Michael besidder, og det er primært den, der gør ham så anbefalelsesværdig som proceskonsulent.

At han derudover er en behagelig samtalepartner, er yderst velforberedt og tydeligt optaget af processer som disse, giver kun anbefalingen endnu større tyngde."  

Mette Sandager, Centerleder, Statens Scenekunstskole  

 

Ledertræning

"Michaels måde at arbejde både som skuespiller og proceskonsulent gør, at lederne/kursisterne kommer meget bedre og dybere ind i, hvad deres udfordringer handler om – for dem selv og for de medarbejdere, de arbejder med, i forbindelse med fx vanskelige samtaler eller konflikter. 

Jeg oplever, at Michael er rigtig dygtig til at engagere og udfordre lederne/kursisterne på en konstruktiv måde, såvel som at få dem alle på banen i forhold til tanker, følelser og alternative handlinger, de kan have overfor deres ledelsesmæssige udfordringer." 

Mikael Schmidt, Cand.psyk.aut, Ledelses og Organisationskonsulent, Hvidovre Hospital

 

Kommunikationskursus

"Tak for sidst - det har været et spændende og afvekslende undervisningsforløb som både har givet os noget teori, men hvor vi også har fået lov til selv at afprøve teorierne med hinanden.

Du har formået at skabe en tryghed så alle har deltaget med åbenhed i kurset. Og de udviklingspunkter, der blev indkredset, har for den enkelte gjort stort indtryk, og det er tydeligt at der bliver arbejdet med dem. 

Lige som teamet har jeg også sat stor pris på at samarbejde med dig. Din tilgang har gjort det meget nemt for mig at være åben overfor at beskrive forholdene i Team Byg og din evne til at omsætte en - trods alt - begrænset viden om vores faglige område til en beskrivelse af virkelighedstro kommunikation med kunder og med hinanden har betydet meget for den udvikling, jeg har oplevet - både hos mig selv, men også hos teamet og det har givet mig nye muligheder i min ledelse af teamet."

Ane Volf, Team Byg, Teamleder, Varde Kommune

 

Ledercoaching

"Michael Marcher har en sjælden skarp evne til at komme lige ind til kernen af de problemstillinger, han præsenteres for, også selvom man ikke altid selv kender denne kerne. 

For mig betød den evne en meget hurtig og præcis fremdrift i coachingforløbet, og Michael Marcher var på den måde en stor hjælp til at komme videre med de udviklings- og ledelsesprocesser, jeg drøftede med ham."

Michael Bruus, Direktør, MIBIT ApS

 

Derudover har jeg blandt andet løst opgaver for:

Arbejdsmiljø København

Aros Kurser Aps

Assens Kommune

Auerhøj Gymnasium

Berendsen Textil Service A/S

Biofos

Børnehaven ’Humlebien’

Claus Tingstrøm A/S

Dacapo A/S

Dansk Røde Kors

Dansk Sygeplejeråd

DATS

Egedal Kommune

Erhvervspsykolog Arne Vestergaard

Europark

Gentofte Kommune

Gentofte Sygehus

GEUS

Klinikhuset

Lille Glasvej Plejecenter

LOBPA

Lærernes a-kasse

Nordagerskolen

Novo

Odense Kommune

Odense Universitetshospital

Ollerup Friskole

Professionshøjskolen Metropol

SDU

Seniorhus Odense

Skanderborg Kommune

Statens Teaterskoles Efteruddannelse

Statsforvaltningen

SUND PhD Club

Teater Turnaround

University College Lillebælt

"Glad dans "